TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворен „Астерфест“, доделена наградата за животно дело на Желимир Жилник

Опсервер - 06.08.2022

– Во Струмица синоќа беше отворено 17-тото издание на Интернационалниот филмски фестивал „Астерфест“, кое се одржува под мотото „Светлините на астерот“. На лауреатот за животно дело од областа на филмската уметност, Желимир Жилник, легенда на ...

Филмски фестивали во Струмица и Дојран

24 Вести - 05.08.2022

Со проекција на краткиот игран филм „Северен пол“ од Марија Апчевска вечерва во Струмица започнува 17-тото издание на Меѓународниот филмски фестивал „Астер фест“ под мотото „Светлините на Астер“.

На „Астерфест“ доделена наградата за животно дело на Желимир Жилник

МКД - 06.08.2022

Во Струмица синоќа беше отворено 17-то издание на интернационалниот филмски фестивал „Астерфест“, кое се одржува под мотото „Светлините на астерот“. На лауреатот за животно дело од областа на филмската уметност, Желимир Жилник, легенда на ...

Отворен „Астерфест“, доделена наградата за животно дело на Желимир Жилник

Независен - 06.08.2022

Во Струмица синоќа беше отворено 17-тото издание на Интернационалниот филмски фестивал „Астерфест“, кое се одржува под мотото „Светлините на астерот“. На лауреатот за животно дело од областа на филмската уметност, Желимир Жилник, легенда на ...

Отворен „Астерфест“, доделена наградата за животно дело на Желимир Жилник

Либертас - 06.08.2022

Во Струмица синоќа беше отворено 17-тото издание на Интернационалниот филмски фестивал „Астерфест“, кое се одржува под мотото „Светлините на астерот“. На лауреатот за животно дело од областа на филмската уметност, Желимир Жилник, легенда на ...

Отворен „Астерфест“, доделена наградата за животно дело на Желимир Жилник

MakPress - 06.08.2022

Во Струмица синоќа беше отворено 17-тото издание на Интернационалниот филмски фестивал „Астерфест“, кое се одржува под мотото „Светлините на астерот“. На лауреатот за животно дело од областа на филмската уметност, Желимир Жилник, легенда на ...