TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дара Бубамара – Не завршив школо, но јас сум ѕвезда и ми се може! (ФОТО)

Слободен Печат - 02.12.2019

Пејачката се обиде да се извади, но дополнително ги искомплицира работите... Откако изјави дека нејзиниот син не оди во „сељачките државни училишта со глупавите љубоморни деца“ , српските медиуми одлучија да проверат во кое училиште завршила ...

Дара – Бубамара ги омаловажи другите велејќи дека синот не и учи во „селско училиште“ туку оди во приватна школа, а еве ...

Вистина.мк - 02.12.2019

Пејачката Дара Бубамара се најде на столбот на срамот, откако јавно се избламира објаснувајќи дека нејзиниот син не оди во „селски училишта“, туку во приватно, во кое учат и децата на други успешни родители, политичари и спортисти, кои многу добро ...

Дара Бубамара – Не завршив школо, но јас сум ѕвезда и ми се може! (ФОТО)

Курир - 02.12.2019

Откако изјави дека нејзиниот син не оди во „сељачките државни училишта со глупавите љубоморни деца“, српските медиуми одлучија да проверат во кое училиште завршила српската турбо фолк пејачка Дара Бубамара.

Дара Бубамара – Не завршив школо, но јас сум ѕвезда и ми се може!

Пулс24 - 03.12.2019

Откако изјави дека нејзиниот син не оди во „сељачките државни училишта со глупавите љубоморни деца“, српските медиуми одлучија да проверат во кое училиште завршила српската турбо фолк пејачка Дара Бубамара.