TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО+ФОТО) Никој не верува дека браќата се близнаци: Исто се а толку различни!

Екран - 13.12.2019

Нивната мајка вели дека нејзините синови се вистински селебрити каде и да се појават. Родени се во февруари оваа година а сите биле во шок кога дошле ан свет. Но, набргу сфатиле колку се посебни… Иако едното дете е бело, а другото црно, тие се ...

Преслатки близнаци: Едното дете е бело, другото е црно (ФОТО)

Курир - 13.12.2019

Даниел и Дејвид се близнаци родени со една минута разлика- иако едното дете е бело, а другото црно. -Првo се роди Даниел, а потоа акушерката извика дека второто бебе, односно Дејвид, има златна коса, се сеќава нивната 30- годишна мајка Стејси.

Никој не верува дека се близнаци: Едното дете е бело, другото е црно

+инфо - 13.12.2019

Близнаците, вели мајката, веќе се вистински славни лица каде и да се појават. Иако едното дете е бело, а другото црно, тие се – близнаци. Даниел и Дејвид се родени со една минута растојание.

Никој не верува дека браќата се близнаци: Исто се а толку различни!

Скопје24 - 14.12.2019

Нивната мајка вели дека нејзините синови се вистински селебрити каде и да се појават. Родени се во февруари оваа година а сите биле во шок кога дошле ан свет. Но, набргу сфатиле колку се посебни… Иако едното дете е бело, а другото црно, тие се ...