TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британците развиваат тест на здив кој ловот на коронавирус ќе го направи брз: Новата технологија фунционира како уредот ...

Машки магазин - 25.03.2020

Ваквиот тест значително би ги забрзал првите наоди, бидејќи резултатите од оние што се користат сега се чекаат од 8 до 12 часа Британските научници развиваат тест за откривање на коронавирус што работи на здив или издишување! Се вели дека овој нов ...

Британците развиваат тест на здив кој ловот на коронавирус ќе го направи брз: Новата технологија фунционира како уредот ...

Фактор - 25.03.2020

Ваквиот тест значително би ги забрзал првите наоди, бидејќи резултатите од оние што се користат сега се чекаат од 8 до 12 часа. Британските научници развиваат тест за откривање на коронавирус што работи на здив или издишување! Се вели дека овој нов ...