TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата денеска изнесува 120,26 евра за мегават час, на МЕМО 122,53 ...

Пари - 07.12.2023

Согласно податоците за движењето на цените на берзата HUPX во Унгарија за 7 декември просечната часовна цена на еден мегават час електрична енергија (baseload) изнесува 120,26 евра/mwh, додека на Македонската берза за електрична енергија цената е ...

Германија во третиот квартал произвела 20 отсто помалку електрична енергија

Нетпрес - 06.12.2023

Германија произвека за 20 отсто помалку електрична енергија во третиот квартал отколку минатата година, објави во средата бирото за статистика, укажувајќи на послабата индустриска побарувачка и зголемениот увоз.

Проф. Трајковски: Дали населението е свесно што ќе ни се случи по 7 години?

Опсервер - 06.12.2023

На тендерот на ЕВН-Хоум за набавка на електрична енергија за домаќинствата и малите бизниси единствената понуда дојде од државниот ЕСМ. Никој друг не нуди по толку ниска цена. Но, дури ни таа понуда не задоволува 100% од потребите, а згора на сé, ...

Трајковски: Цената за приватизацијата на Чебрен народот ќе ја плати за седум години

Антропол - 06.12.2023

На тендерот на ЕВН-Хоум за набавка на електрична енергија за домаќинствата и малите бизниси единствената понуда дојде од државниот ЕСМ. Никој друг не нуди по толку ниска цена. Но, дури ни таа понуда не задоволува 100% од потребите, а згора на сé, ...

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата денеска изнесува 120,26 евра за мегават час, на МЕМО 122,53 ...

Нетпрес - 07.12.2023

Согласно податоците за движењето на цените на берзата HUPX во Унгарија за 7 декември просечната часовна цена на еден мегават час електрична енергија (baseload) изнесува 120,26 евра/mwh, додека на Македонската берза за електрична енергија цената е ...

Просечната цена на струјата на HUPX берзата денеска изнесува 120,26 евра, а на МЕМО 122,53 евра за мегават час

Вечер Прес - 07.12.2023

Согласно податоците за движењето на цените на берзата HUPX во Унгарија за 7 декември просечната часовна цена на еден мегават час електрична енергија (baseload) изнесува 120,26 евра/mwh, додека на Македонската берза за електрична енергија цената е ...

Проф. Дејан Трајковски: Дали населението е свесно што ќе ни се случи по 7 години?

Мастило - 07.12.2023

На тендерот на ЕВН-Хоум за набавка на електрична енергија за домаќинствата и малите бизниси единствената понуда дојде од државниот ЕСМ. Никој друг не нуди по толку ниска цена. Но, дури ни таа понуда не задоволува 100% од потребите, а згора на сé, ...

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата денеска изнесува 120,26 евра за мегават час, на МЕМО 122,53 ...

Фокус - 07.12.2023

Согласно податоците за движењето на цените на берзата HUPX во Унгарија за 7 декември просечната часовна цена на еден мегават час електрична енергија (baseload) изнесува 120,26 евра/mwh, додека на Македонската берза за електрична енергија цената е ...