TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Застрашувачка снимка во Истанбул: Двегодишно дете падна од втори спрат (видео)

Press24 - 14.02.2018

Вистинска драма се одвивала во Истанбул, кога двегодишно дете се качило на прозор и висело на него. За среќа соседите забележале дека детето виси од прозорот на вториот спрат. Со викотници се обидувале да ги известат родителите, кои во моментот биле ...

Драма во Истанбул: Дете висеше на прозорец на втор кат - соседите го спасија на неверојатен начин

Точка - 14.02.2018

2-годишно дете се качило на прозорот и за малку ќе паднеше од втор кат - вистинска драма се случуваше во турски Инстанбул. За среќа, соседите го забележале детето како виси на прозорецот, очигледно не можејќи да се врати назад во собата, па веднаш ...

Неверојатна акција: Дете висело од прозорец, соседите го спасиле на фантастичен начин

Сител - 13.02.2018

Вистинска драма се одвивала во Истанбул, кога едно две годишно дете скокнало низ прозорец и висело од него. За среќа, соседите забележале дека дете виси од вториот кат, па веднаш се вдале во акција.

Соседи во неверојатна спасувачка акција на дете кое виси од прозорец (ВИДЕО)

Кумановски м. - 14.02.2018

loading... Вистинска драма се случувала во Истанбул, каде едно двегодишно дете излегло низ прозорецот и висело од него. За среќа, соседите го забележале детето како виси од вториот кат, па веднаш преминале во акција.

Застрашувачка снимка во Истанбул: Двегодишно дете падна од втори спрат

Сител - 14.02.2018

Вистинска драма се одвивала во Истанбул, кога двегодишно дете се качило на прозор и висело на него. За среќа соседите забележале дека детето виси од прозорот на вториот спрат. Со викотници се обидувале да ги известат родителите, кои во моментот биле ...

Драма во Истанбул: Дете висеше на прозорец на втор кат – соседите го спасија на неверојатен начин

Локално - 14.02.2018

Двегодишно дете се качило на прозорецот и за малку ќе паднеше од втор кат – вистинска драма се случуваше во турски Инстанбул. За среќа, соседите го забележале детето како виси на прозорецот, очигледно не можејќи да се врати назад во собата, па ...