TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на бугарскиот сликар и поет Роман Кисјов

Н.Македонија - 22.08.2014

Изложба на академскиот сликар Роман Кисјов од Бугарија ќе биде отворена во вечерва, 20.30 часот, во Музејот на градот Скопје Изложбата со наслов „Ангели, ликови, знаци“ ќе претстави 25 цртежи што ...

Пристигнаа Ангелите на Кисјов

Вечер Прес - 22.08.2014

Во Музејот на град Скопје вечер ќе се отвори изложбата на академскиот сликар Роман Кисјов од Бугарија, насловена како„Ангели - ликови - знаци". Пред македонската публика ќе бидат претставени 25 ...

Изложба на цртежи од бугарскиот уметник Роман Кисјов

Lider - 22.08.2014

Во Музеј на град Скопје вечер ќе биде отворена изложба на академскиот сликар Роман Кисјов од Бугарија, насловена „Ангели – ликови - знаци“. Постановката на Кисјов, кој меѓу македонската публика е ...

Изложба на цртежи „Ангели – ликови – знаци“ од бугарскиот уметник Роман Кисјов

А1 On - 22.08.2014

Во Музеј на град Скопје вечер ќе биде отворена изложба на академскиот сликар Роман Кисјов од Бугарија, насловена „Ангели – ликови - знаци“. Постановката на Кисјов, кој меѓу македонската публика е ...

Изложба на цртежи „Ангели - ликови - знаци“ од бугарскиот уметник Роман Кисјов

Канал5 - 22.08.2014

Во Музеј на град Скопје вечер ќе биде отворена изложба на академскиот сликар Роман Кисјов од Бугарија, насловена „Ангели - ликови - знаци“. Постановката на Кисјов, кој меѓу македонската публика е ...