TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од септември бесплатен таблет за учениците во Општина Аеродром

Канал5 - 08.08.2022

Предвидено е над 800 дечиња да добијат таблет, со што се остварува ветувањето за модерно и современо образование за секое дете во Аеродром. Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот ...

ОД СЕПТЕМВРИ: Бесплатен таблет за учениците во Општина Аеродром

Курир - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Од септември бесплатен таблет за четвртоодделенците во Општина Аеродром

24Инфо - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Од септември бесплатен таблет за учениците во општина Аеродром

MakPress - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Од септември таблети за учениците во Аеродром

Скопје1 - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Од септември бесплатен таблет за над 800 ученици во општина Аеродром

Макфакс - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Од септември: Бесплатен таблет за учениците во Општина Аеродром

Press24 - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Бесплатен таблет за секое четвртоодделенче во Аердором

Независен - 08.08.2022

Согласно изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Од септември бесплатен таблет за учениците во Општина Аеродром

Опсервер - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Бесплатен таблет за учениците од четврто одделение во Општина Аеродром

Нетпрес - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Бесплатен таблет за секое четвртоодделенче во Аердором

Скопје24 - 08.08.2022

Согласно изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...

Од септември бесплатен таблет за четвртооделенците

Вечер Прес - 08.08.2022

Во новата учебна година секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром ќе добие бесплатен таблет. – Предвидено е над 800 дечиња да добијат таблет, со што се остварува ветувањето за модерно и современо ...

Од септември бесплатен таблет за четвртооделенците во Општина Аеродром

Деца - 08.08.2022

-Предвидено е над 800 дечиња да добијат таблет. Со оваа мерка, покрај тоа што ќе значи помош за родителите и семејниот буџет, истовремено ќе се подигне и свеста за дигитализацијата и модерните предизвици.

Муцунски: Бесплатен таблет за учениците од четврто одделение во Општина Аеродром

Press24 - 08.08.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски објави дека учениците во 4-то одделение во основните училишта ќе добијат бесплатен таблет. „Согласно со изборната програма и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете кое ...

Од септември безплатен таблет за учениците во општината Аеродром

Скопје инфо - 08.08.2022

Согласно со изборната програма на градоначалникот Тимчо Муцунски и заложбата за осовременување на образовниот процес, секое дете што посетува настава во четврто одделение во основните училишта во Општина Аеродром, во новата учебна година ќе добие ...