TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во јули и август санкционирани 1.529 мотоциклисти

Опсервер - 14.08.2020

Скопје, 14 август 2020 () – Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на државата во текот на ...

Во јули и август санкционирани 1529 мотоциклисти

Сител - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на Република Северна Македонија во текот на јули и ...

Во јули и август санкционирани 1529 мотоциклисти

Слободен Печат - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на Република Северна Македонија во текот на јули и ...

Во јули и август санкционирани 1529 мотоциклисти

ТВ21 - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полиција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на Република Северна Македонија во текот на јули и ...

Во јули и август санкционирани 1529 мотоциклисти

24Инфо - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на Република Северна Македонија во текот на јули и ...

Во јули и август санкционирани 1529 мотоциклисти

MakPress - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на Република Македонија во текот на јули и август ...

Во јули и август санкционирани 1.529 мотоциклисти

Либертас - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на државата во текот на јули и август 2020 година ...

За месец и пол санкционирани 1.529 мотоциклисти, најмногу од нив без возачка дозвола

Република - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при МВР во текот на јули и август 2020 година констатира 1.529 прекршоци сторени од лица кои управувале мотоцикли. Од МВР информираат дека од констатираните 1.529 прекршоци, 326 учесници управувале со мотоцикл пред да ...

Во јули и август санкционирани 1529 мотоциклисти

Скопје1 - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на Република Северна Македонија во текот на јули и ...

Во јули и август казнети 1.529 моторџии

МКД - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на државата во текот на јули и август 2020 година ...

Во јули и август санкционирани 1529 мотоциклисти

4NEWS - 14.08.2020

Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полиција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот на територијата на Република Северна Македонија во текот на јули и ...