TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Први патници на македонските аеродроми: Утре наутро лет до Бремен

Фактор - 30.06.2020

Од утре се отвораат двата аеродроми во Македонија, а веќе се закажани и првите летови. Од ТАВ денеска известија дека првиот лет кон аеродромот Свети Апостол Павле од Охрид ќе биде реализиран утре во 12.30 часот кога на охрдискиот аердорм ќе слета ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

Сител - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано

Курир - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се реотвoра утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

А1 On - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

Канал5 - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле" во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

Press24 - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано, чартер летовите на 5 јули

ММС - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле” во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Од охридскиот аеродром утре летови до Цирих и Милано, првите чартери на 5 јули

+инфо - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

4NEWS - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре: Ова се најавените први полетувања и слетувања

Бизнис Вести - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле” во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

Либертас - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром се отвара утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

Вечер Прес - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Охридскиот аеродром утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули

Независен - 30.06.2020

Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано. Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а ...

Со летови до Цирих и Милано се отвара Охридскиот аеродром

MakPress - 30.06.2020

Охридскиот аеродром се реотвара утре со летови до Цирих и Милано, првите чартер летови на 5 јули Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано.