TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Том Круз „го блокираше“ центарот на Лондон

Популарно - 13.01.2018

Дел од центарот на Лондон денеска беше блокиран, што предизвика застој во сообраќајот, поради снимањето на новото продолжение од филмскиот серијал „Невозможна мисија“, каде главната улога ја толкува холивудскиот актер Том Круз.

Том Круз предизвика застој во сообраќајот во Лондон

Макфакс - 13.01.2018

Снимање филм со Том Круз предизвика застој во сообраќајот во центарот на Лондон. За најновото продолжение на „Невозможна мисија“ се снимала сцена како Том Круз трча по покривот на железничкиот мост поради што бил запрен сообраќајот на мостот ...

(ВИДЕО) Том Круз направи хаос низ Лондон: Трчаше преку железничкиот мост над Темза

Локално - 13.01.2018

Лондон денеска беше блокиран, што предизвика застој во сообраќајот, поради снимањето на новото продолжение од филмскиот серијал „Невозможна мисија“, каде главната улога ја толкува холивудскиот актер Том Круз.

Том Круз предизвика застој во сообраќајот во Лондон

Вечер - 13.01.2018

Снимање филм со Том Круз предизвика застој во сообраќајот во центарот на Лондон. За најновото продолжение на „Невозможна мисија“ се снимала сцена како Том Круз трча по покривот на железничкиот мост поради што бил запрен сообраќајот на мостот ...

Том Круз „го блокираше“ центарот на Лондон

Сител - 13.01.2018

Дел од центарот на Лондон денеска беше блокиран, што предизвика застој во сообраќајот, поради снимањето на новото продолжение од филмскиот серијал „Невозможна мисија“, каде главната улога ја толкува холивудскиот актер Том Круз.

Том Круз „го блокираше“ центарот на Лондон

А1 On - 13.01.2018

Снимање филм со Том Круз предизвика застој во сообраќајот во центарот на Лондон. За најновото продолжение на „Невозможна мисија“ се снимала сцена како Том Круз трча по покривот на железничкиот мост поради што бил запрен сообраќајот на мостот ...

Том Круз „го блокираше“ центарот на Лондон...

Н.Македонија - 14.01.2018

Том Круз „го блокираше“ центарот на Лондон Дел од центарот на Лондон беше блокиран вчера, што предизвика застој во сообраќајот, поради снимањето на новото продолжение од филмскиот серијал „Невозможна мисија“, каде главната улога ја толкува ...

Том Круз го блокираше центарот на Лондон

+инфо - 13.01.2018

За најновото продолжение на „Невозможна мисија“ се снимала сцена како Круз трча по покривот на железничкиот мост поради што бил запрен сообраќајот. Снимање филм со Том Круз предизвика застој во сообраќајот во центарот на Лондон.

Том Круз предизвика застој во сообраќајот во Лондон

Репортер - 14.01.2018

Снимање филм со Том Круз предизвика застој во сообраќајот во центарот на Лондон. За најновото продолжение на „Невозможна мисија“ се снимала сцена како Том Круз трча по покривот на железничкиот мост поради што бил запрен сообраќајот на мостот ...