TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Запленети девизи, облека, цигари и друго

Точка - 16.04.2018

Во текот на минатите две недели, царинските службеници спречија повеќе обиди за криумчарење разна стока, при што привремено се задржани девизи, делови за комбајни и багери, техничка стока, делови за компјутери, опрема за тетовирање, облека, цигари и ...

Спречен шверц на цигари, печурки и облека

Локално - 16.04.2018

Во текот на минатите две недели, царинските службеници спречија повеќе обиди за криумчарење разна стока, при што привремено се задржани девизи, делови за комбајни и багери, техничка стока, делови за компјутери, опрема за тетовирање, облека, цигари и ...

Техничка стока и свежи печурки запленети на ГП Табановце (ФОТО)

Кумановски м. - 17.04.2018

loading... Во текот на минатите две недели, царинските службеници спречија повеќе обиди за криумчарење разна стока, при што привремено се задржани девизи, делови за комбајни и багери, техничка стока, делови за компјутери, опрема за тетовирање, ...