TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Нова ТВ - 25.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси, што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ предупреди дека Балканот повторно може да се „запали“

Фактор - 24.09.2021

Има нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан. Во Генералното собрание на ОН, за оваа закана предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ. Тој потсети дека Црна Гора годинава прослави 15 години од обновувањето на независноста, ...

Ѓукановиќ во ОН предупреди на нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Локално - 24.09.2021

Обраќајќи се на Генералното собрание на ОН, црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ предупреди на обновената опасност од дестабилизација на Западен Балкан и стеснување на хоризонтот на неговата европска перспектива.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Опсервер - 24.09.2021

– Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ од Њујорк: Западен Балкан е во опасност од повторна дестабилизација

Денешен - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Западен Балкан повторно е сцена на спротивставени геополитички интереси

Слободен Печат - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

24Инфо - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси, што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Заканите за мултиетничката демократија на Западен Балкан се исклучително силни

Република - 24.09.2021

Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ за време на Генералното собрание на ОН во Њујорк, предупреди дека Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион.

Ѓукановиќ: Балканот повторно е место на спротивставени геополитички интереси

Независен - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Вечер Прес - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Тера - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

MakPress - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Регионов на линија на огнот на светските геополитички сили

Вечер Прес - 24.09.2021

Западен Балкан повторно е сцена на спротивставени геополитички интереси, што ја забави интеграцијата на западнобалканските општества во нивната природна европска средина, поткопувајќи ја довербата и забавувајќи ја асимилацијата на европските ...