TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бојата на облеката која ја носите кажува многу за вас како личност: Црната е симбол за самодоверба, црвената асоцира на ...

Курир - 14.05.2024

Луѓето кои носат жолта, портокалова и розова облека, испитаниците ги сметаат за најмалку интелигентни. Моќта на бојата на облеката што се носи е потврдена со истражување коешто открива дека човек е вообичаено „најпривлечен“ за другите, но им изгледа ...

Истражувањето покажало: Во облеката во оваа боја сме најпривлечни за другите и изгледаме најинтелигентно

Точка - 14.05.2024

Моќта на бојата на облеката што ја носиме е докажана со истражување кое откри дека не само што сме најпривлечни за другите, туку и изгледаме најпаметни и најсамоуверени во облека со одредена боја.

Црната боја – признак за привлечност, интелигенција, самодоверба, црвената асоцира на ароганција

Бриф - 14.05.2024

Моќта на бојата на облеката што се носи е потврдена со истражување коешто открива дека човек е вообичаено „најпривлечен“ за другите, но им изгледа и „најпаметно“ и „најсамоуверено“ во црна облека.

Црната боја – признак за привлечност, интелигенција, самодоверба, црвената асоцира на ароганција

ММС - 14.05.2024

Моќта на бојата на облеката што се носи е потврдена со истражување коешто открива дека човек е вообичаено „најпривлечен“ за другите, но им изгледа и „најпаметно“ и „најсамоуверено“ во црна облека.

Истражувањето покажало: Во облеката во оваа боја ние сме најпривлечни за другите и изгледаме најинтелигентно

Во Центар - 14.05.2024

Моќта на бојата на облеката што ја носиме е докажана со истражување кое откри дека не само што сме најпривлечни за другите, туку и изгледаме најпаметни и најсигурни во облека со одредена боја.

Црната боја - признак за привлечност, интелигенција, самодоверба, црвената за ароганција

Канал5 - 14.05.2024

Моќта на бојата на облеката што се носи е потврдена со истражување коешто открива дека човек е вообичаено „најпривлечен“ за другите, но им изгледа и „најпаметно“ и „најсамоуверено“ во црна облека.

ЦРНАТА БОЈА: Признак за привлечност, интелигенција, самодоверба, црвената за ароганција

Денешен - 14.05.2024

Моќта на бојата на облеката што се носи е потврдена со истражување коешто открива дека човек е вообичаено „најпривлечен“ за другите, но им изгледа и „најпаметно“ и „најсамоуверено“ во црна облека.

Црната боја – признак за привлечност, интелигенција, самодоверба, црвената асоцира на ароганција

Пулс24 - 15.05.2024

Моќта на бојата на облеката што се носи е потврдена со истражување коешто открива дека човек е вообичаено „најпривлечен“ за другите, но им изгледа и „најпаметно“ и „најсамоуверено“ во црна облека.

Црната боја - признак за привлечност, интелигенција, самодоверба, црвената асоцира на ароганција

MakPress - 15.05.2024

Моќта на бојата на облеката што се носи е потврдена со истражување коешто открива дека човек е вообичаено „најпривлечен“ за другите, но им изгледа и „најпаметно“ и „најсамоуверено“ во црна облека.