TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vodafone Германија е прв европски оператор кој лансираше самостојна 5G мрежа

Локално - 06.05.2021

Кога зборуваме за 5G, премногу е лесно да се заборави дека поголем дел од примената на новата технологија низ светот и натаму во голема мера е поддржана од 4G спектарот. Иако ова им овозможи на многу оператори да воведат 5G во далеку поголем обем ...

Vodafone Германија е прв европски оператор кој лансираше самостојна 5G мрежа

Бизнис Вести - 06.05.2021

Операторот објави дека надградил 1000 локации за да ја поддржи самостојната (SA) 5G мрежа Кога зборуваме за 5G, премногу е лесно да се заборави дека поголем дел од примената на новата технологија низ светот и натаму во голема мера е поддржана од 4G ...

Vodafone Германија е прв европски оператор кој лансираше самостојна 5G мрежа

Фактор - 06.05.2021

Операторот објави дека надградил 1000 локации за да ја поддржи самостојната (SA) 5G мрежа Кога зборуваме за 5G, премногу е лесно да се заборави дека поголем дел од примената на новата технологија низ светот и натаму во голема мера е поддржана од 4G ...

Vodafone Германија е прв европски оператор кој лансираше самостојна 5G мрежа

Опсервер - 06.05.2021

Операторот објави дека надградил 1000 локации за да ја поддржи самостојната (SA) 5G мрежа Кога зборуваме за 5G, премногу е лесно да се заборави дека поголем дел од примената на новата технологија низ светот и натаму во голема мера е поддржана од 4G ...

Vodafone Германија е прв европски оператор кој лансираше самостојна 5G мрежа

Телефони.мк - 06.05.2021

Кога зборуваме за 5G, премногу е лесно да се заборави дека поголем дел од примената на новата технологија низ светот и натаму во голема мера е поддржана од 4G спектарот. Иако ова им овозможи на многу оператори да воведат 5G во далеку поголем обем ...