TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ШИРУМ БОСНА: Уапсени 14 лица за кражби и трговија со дрога

Слободен Печат - 12.09.2019

Апсењата се поврзани со низа прекршоци во изминатите пет години. Припадници на Федералната полициска управа во Мостар, Читлук, Купрес, Јабланица и Сараево од утрово спроведуваат акција „Орка”, во која досега се уапсени 14 лица, а претрес е извршен ...

Во акција во повеќе градови во БиХ уапсени 14 лица за кражби и трговија со дрога

Курир - 12.09.2019

Припадници на Федералната полициска управа во Мостар, Читлук, Купрес, Јабланица и Сараево од утрово спроведуваат акција „Орка“, во која досега се уапсени 14 лица, а претрес е извршен на ист број локации.

Во акција во повеќе градови во БиХ уапсени 14 лица за кражби и трговија со дрога

Опсервер - 12.09.2019

Припадници на Федералната полициска управа во Мостар, Читлук, Купрес, Јабланица и Сараево од утрово спроведуваат акција „Орка“, во која досега се уапсени 14 лица, а претрес е извршен на ист број локации.

Во БиХ уапсени 14 лица за кражби и трговија со дрога

Нетпрес - 12.09.2019

Припадници на Федералната полициска управа во Мостар, Читлук, Купрес, Јабланица и Сараево од утрово спроведуваат акција „Орка“, во која досега се уапсени 14 лица, а претрес е извршен на ист број локации.

Во акција во повеќе градови во БиХ уапсени 14 лица за кражби и трговија со дрога

24Инфо - 12.09.2019

Припадници на Федералната полициска управа во Мостар, Читлук, Купрес, Јабланица и Сараево од утрово спроведуваат акција „Орка”, во која досега се уапсени 14 лица, а претрес е извршен на ист број локации.

Полициска акција: Уапсени 14 лица за кражби и трговија со дрога

Република - 12.09.2019

Припадници на Федералната полициска управа во Мостар, Читлук, Купрес, Јабланица и Сараево од утрово спроведуваат акција „Орка”, во која досега се уапсени 14 лица, а претрес е извршен на ист број локации.

Во акција во повеќе градови во БиХ уапсени 14 лица за кражби и трговија со дрога

А1 On - 12.09.2019

Припадници на Федералната полициска управа во Мостар, Читлук, Купрес, Јабланица и Сараево од утрово спроведуваат акција „Орка“, во која досега се уапсени 14 лица, а претрес е извршен на ист број локации.

Во акција во повеќе градови во БиХ уапсени 14 лица за кражби и трговија со дрога

Сител - 12.09.2019

Припадници на Федералната полициска управа во Мостар, Читлук, Купрес, Јабланица и Сараево од утрово спроведуваат акција „Орка“, во која досега се уапсени 14 лица, а претрес е извршен на ист број локации.