TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Против Алек Болдвин покренато обвинение за убиство од небрежност

Фокус - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“, во кое ...

Американското обвинителство денеска официјално ќе го обвини Болдвин за убиство од небрежност

Кумановски м. - 31.01.2023

Обвинителството на Првата судска област на Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот актер Алек Болдвин за пукањето на снимањето на филмот „Rust“, во кое беше убиена снимателот Халина ...

Алек Болдвин се терети за убиство од небрежност – покренато обвинение

Курир - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“, во кое ...

Против Алек Болдвин покренато обвинение за убиство од небрежност

Опсервер - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“, во кое ...

Против Алек Болдвин покренато обвинение за убиство од небрежност

Либертас - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“, во кое ...

Против Алек Болдвин покренато обвинение за убиство од небрежност

Независен - 31.01.2023

САД – Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“, во ...

АМЕРИКАНСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ОФИЦИЈАЛНО ПОТВРДИ Актерот Алек Болдвин е обвинет за убиство од небрежност

+инфо - 31.01.2023

И лицето Хана Гутјерез – задолжена за оружјето на снимањето, официјално ќе биде обвинета за убиство од небрежност. Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за ...

Актерот Алек Болдвин ќе се соочи со обвинение за убиство од небрежност

Алсат-М - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа”, во кое ...

Актерот Алек Болдвин ќе се соочи со обвинение за убиство од небрежност

Zoom - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа”, во кое ...

ОФИЦИЈАЛНО: Алек Болдвин ќе одговара за убиство од небрежност

Вечер Прес - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“, во кое ...

Против Алек Болдвин покренато обвинение за убиство од небрежност

OhridNews - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“, во кое ...

Против Алек Болдвин покренато обвинение за убиство од небрежност

Канал5 - 31.01.2023

Обвинителството на американската Сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот актер Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“.

Против Алек Болдвин покренато обвинение за убиство од небрежност

Во Центар - 31.01.2023

Семејството на Хачинс и Алек Болдвин минатава година постигнаа спогодба во тужбата против Болдвин. Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од ...

Против Алек Болдвин покренато обвинение за убиство од небрежност

MakPress - 31.01.2023

Обвинителството на Првиот судски округ на американската сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот глумец Алек Болдвин, за пукањето на снимањето на филмот „’Рѓа“, во кое ...

(ФОТО) Алек Болдвин сепак обвинет за убиство од небрежност

Екран - 31.01.2023

Тоа што се навестуваше стана реалност – Алек Болдвин ќе биде обвинет за убиство… Обвинителството на американската Сојузна држава Ново Мексико денеска официјално ќе поднесе кривична пријава за убиство од небрежност против холивудскиот актер Алек ...