TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕВН: Саниран дефектот во Центар

Курир - 11.07.2018

Не се работи за експлозија на трафостаница, туку за прекин на кабел при изведување градежни работи во Центар, информираат од ЕВН. -Поради изведување градежни работи два пати во текот на денот скинати се кабли од подземната инсталација на ЕВН.

ЕВН: Саниран дефектот во Центар

Република - 11.07.2018

Не се работи за експлозија на трафостаница, туку за прекин на кабел при изведување градежни работи во Центар, информираат од ЕВН. -Поради изведување градежни работи двапати во текот на денот скинати се кабли од подземната инсталација на ЕВН.