TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ново зеленило во населбата Пролет

Н.Македонија - 25.06.2014

Нови 779 садници ќе бидат засадени во населбата Пролет. Низ површините на населбата ќе има декоративни зимзелени дрвја, високородни садници, јавори, магнолии и грмушки, известуваат од општината ...

Зеленило и 780 садници во населба Пролет

МКД - 24.06.2014

Општина Центар започна голема акција за обновување на зеленилото и тревните површини во населбата Пролет. Како што информираа од општина Центар 779 садници ќе го красат овој дел на Скопје и ќе ...

Нови 780 садници се садат во населбата Пролет

+инфо - 24.06.2014

Со години огромни површини во населбата Пролет беа запуштени и обраснати со исушени треви и коров. Општина Центар започна голема акција за обновување на зеленилото и тревните површини со 779 садници ...

Ново зеленило и 780 садници во населба Пролет

Порта 3 - 26.06.2014

Општина Центар започна голема акција за обновување на зеленилото и тревните површини во населбата Пролет. Како што информираат од општина Центар, овој дел на Скопје ќе го красат 779 садници и ќе ...