TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Книжевен и творечки фестивал за деца на „Чудна шума“ ќе се одржи во МКЦ

Слободен Печат - 23.06.2022

Првиот книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба“, во организација на издавачката куќа „Чудна шума“, ќе се одржи на 24, 25 и 26 јуни. Настаните, кои вклучуваат промоции на книги за деца и млади, читања и дружења со автори и илустратори ...

Книжевен и творечки фестивал за деца „НИ ДЕН БЕЗ ТВОРБА“

Fashionel - 23.06.2022

На 24, 25 и 26 јуни, во Младинскиот културен центар, ќе се одржи првиот книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба" во организација на издавачката куќа Чудна шума. Настаните, кои вклучуваат промоции на книги за деца и млади, читања и ...

Книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба“

Факултети - 23.06.2022

На 24, 25 и 26 јуни, во Младинскиот културен центар ќе се одржи првиот книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба“ во организација на издавачката куќа „Чудна шума“. Настаните, кои вклучуваат промоции на книги за деца и млади, читања и ...

Книжевен и творечки фестивал за деца „НИ ДЕН БЕЗ ТВОРБА”

Либертас - 23.06.2022

Во рамки на фестивалот ќе се одржат и неколку промоции на книги за деца и млади: промоција на „Пет приказни од целиот свет” на Живко Грозданоски и илустрации на Хари Дудески – книга која ја доби првата награда за Најдобра книга за деца и млади на ...

Книжевен и творечки фестивал за деца „Ни еден ден без творба“ ќе се одржи во МКЦ

Република - 23.06.2022

На 24, 25 и 26 јуни, во Младинскиот културен центар, ќе се одржи првиот книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба” во организација на издавачката куќа „Чудна шума“. Настаните, кои вклучуваат промоции на книги за деца и млади, читања и ...

Книжевен и творечки фестивал за деца на „Чудна шума“ ќе се одржи во МКЦ

Скопје1 - 24.06.2022

цПрвиот книжевен и творечки фестивал за деца „Ни ден без творба“, во организација на издавачката куќа „Чудна шума“, ќе се одржи на 24, 25 и 26 јуни. Настаните, кои вклучуваат промоции на книги за деца и млади, читања и дружења со автори и ...

Книжевен и творечки фестивал за деца

Н.Македонија - 24.06.2022

„Ни ден без творба“ е насловен фестивалот за деца што почнува денеска и ќе се одржува и во наредните два дена, во Младинскиот културен центар, во организација на издавачката куќа „Чудна шума“.