TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мислите дека првородените деца се попаметни? Во право сте!

Курир - 20.01.2021

Доколку сте првородено дете и секогаш сте имале чувство дека сте поинтелигентни од помладите браќа или сестри, изгледа сте во право. Едно истражување покажува дека првородените деца имаат „ментална предност“ во однос на помладите брат или сестра, а ...

Мислите дека првородените деца се попаметни? Во право сте!

Пулс24 - 20.01.2021

Доколку сте првородено дете и секогаш сте имале чувство дека сте поинтелигентни од помладите браќа или сестри, изгледа сте во право. Едно истражување покажува дека првородените деца имаат „ментална предност“ во однос на помладите брат или сестра, а ...

Мислите дека првородените деца се попаметни? Во право сте!

Вистина.мк - 21.01.2021

Доколку сте првородено дете и секогаш сте имале чувство дека сте поинтелигентни од помладите браќа или сестри, изгледа сте во право. Едно истражување покажува дека првородените деца имаат „ментална предност“ во однос на помладите брат или сестра, а ...