TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Случајна средба открила замена на 9-месечни момчиња во породилиште

Sky - 14.03.2018

Две мајки од Бразил чекаат ДНК тест кој ќе покаже дали нивните 9-месечни синови се заменети во породилиште по раѓањето. Франсиели Монтеиро Гарсиа и Ериваниа да Силва Сантос од градот Алта Флореста на западот на Бразил направиле ДНК тест како би ...

(ВИДЕО) СЛУЧАЈНА СРЕДБА ОТКРИ СТРАШНА ГРЕШКА: Двете мајки се сомневаат дека децата им биле заменети во болница – сега ...

Маркукуле - 13.03.2018

Две мајки од Бразил ги чекаат резултатите од ДНК тестот кој треба да покаже дали нивните деветмесечни синови биле помешани во породилиштето по раѓањето. Франциела Монтеиро Гарсија и Ериванија да Силва Сантос од градот Алта Флореста, извршиле ДНК ...