TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ Куманово: Наместо индустриска зона, Дамјановски остава празна ливада

Курир - 24.06.2017

Од ден на ден, од година во година, кумановскиот градоначалник Дамјановски успева да докаже дека е еден од најлошите менаџери на една општина во Република Македонија. Во кумановската чаршија веќе кружат шеги дека можеби новата Влада има голем број ...

Наместо индустриска зона, Дамјановски остава празна ливада

Пулс24 - 24.06.2017

Од ден на ден, од година во година, кумановскиот градоначалник Дамјановски успева да докаже дека е еден од најлошите менаџери на една општина во Република Македонија. Во кумановската чаршија веќе кружат шеги дека можеби новата Влада има голем број ...

Каде е ветената индустриска зона во Речица, прашува ВМРО-ДПМНЕ

Kumanovo News - 24.06.2017

„Поминаа 12 години како Дамјановски владее со општина Куманово и точно 4 години од ветувањето дека во Куманово ќе се гради Индустриска зона со над 60 индустриски капацитети, која само за почеток требаше да обезбеди над 2500 вработувања.

ОК ВМРО-ДПМНЕ: Каде е индустриската зона која ја вети Дамјановски?

Кумановски м. - 24.06.2017

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Куманово на денешната прес конференција го потесети Дамјановски дека пред точно четири години ветил изградба на Индустриска зона со 60 индустриски капацитети во атарот на селото Речица, но дека тоа и ден денес го ...

ВМРО-ДПМНЕ Куманово: Наместо индустриска зона, Дамјановски остава празна ливада

Нетпрес - 24.06.2017

За жал, може да се констатира дека таканаречената индустриска зона на Дамјановски е само уште едно негово промашено ветување на хартија, констатираа од кумановскиот огранок на ВМРО-ДПМНЕ Од ден на ден, од година во година, кумановскиот градоначалник ...

Дали Куманово ќе биде град со многу невработени и млади иселени лица- прашаа од ВМРО ДПМНЕ Куманово

Република - 24.06.2017

-Од ден на ден, од година во година, кумановскиот градоначалник Дамјановски успева да докаже дека е еден од најлошите менаџери на една општина во Република Македонија. Во кумановската чаршија веќе кружат шеги дека можеби новата Влада има голем број ...