TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна чистење на штипските населби

Опсервер - 18.03.2023

– Пролетните акции за чистење на ЈП „Исар“ и на Општина Штип почнаа од населбата Автокоманда. Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов, директорите на јавните претпријатија, екипи на ЈП „Исар“, но и граѓани од урбаната заедница Автокоманда ...

Почна чистење на штипските населби

MakPress - 18.03.2023

Пролетните акции за чистење на ЈП „Исар“ и на Општина Штип почнаа од населбата Автокоманда. Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов, директорите на јавните претпријатија, екипи на ЈП „Исар“, но и граѓани од урбаната заедница Автокоманда ...

Почна чистење на штипските населби

Курир - 18.03.2023

Пролетните акции за чистење на ЈП „Исар“ и на Општина Штип почнаа од населбата Автокоманда. Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов, директорите на јавните претпријатија, екипи на ЈП „Исар“, но и граѓани од урбаната заедница Автокоманда ...

Почна чистење на населбите во Штип

Нетпрес - 18.03.2023

Пролетните акции за чистење на ЈП „Исар“ и на Општина Штип почнаа од населбата Автокоманда. Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов, директорите на јавните претпријатија, екипи на ЈП „Исар“, но и граѓани од урбаната заедница Автокоманда ...