TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на уметници инспирирани од европската и македонската литература – „Кроки во градината“

Макфакс - 14.06.2018

Во галеријата Акантус се отвори изложбата „Кроки во градината“. На оваа изложба се претставени дела на десет еминетни уметници, Горјан Ѓорѓиев, Славица Јанешлиева Бачварска, Маја Кировска, Срѓан Миќиќ, Моника Мотеска, Оливер Мусовиќ, Касиопеја ...

Уметници инспирирани од европската и македонската литература

А1 On - 14.06.2018

Вчеравечер во галеријата Акантус се отвори изложбата „Кроки во градината“. На оваа изложба се претставени дела на десет еминетни уметници, Горјан Ѓорѓиев, Славица Јанешлиева Бачварска, Маја Кировска, Срѓан Миќиќ, Моника Мотеска, Оливер Мусовиќ, ...

Отварање на изложбата „Кроки во градината“

Локално - 12.06.2018

Изложбата „Кроки во градината“ ќе биде отворена утре во 20 часот, во галерија Акантус. Оваа изложба е дел од одбележувањето на Европската година на културно наследство, а се организира со поддршка на Мисијата на Европската унија во Скопје.

Кроки цртежи на десет уметници во галеријата „Акантус“

Курир - 13.06.2018

Во галеријата „Акантус“ вечер од 20 часот ќе биде отворена изложбата „Кроки во градината”, која е дел од одбележувањето на Европската година на културно наследство и се организира со поддршка на Делегацијата на Европската унија во Скопје.

Кроки цртежи на десет уметници во галеријата „Акантус“

А1 On - 13.06.2018

Во галеријата „Акантус“ вечер од 20 часот ќе биде отворена изложбата „Кроки во градината”, која е дел од одбележувањето на Европската година на културно наследство и се организира со поддршка на Делегацијата на Европската унија во Скопје.

Изложба на кроки цртежи во галеријата „Акантус“

Радио МОФ - 13.06.2018

Во галеријата „Акантус“ вечер од 20 часот ќе биде отворена изложбата „Кроки во градината“, која е дел од одбележувањето на Европската година на културно наследство и се организира со поддршка на Делегацијата на Европската унија во Скопје.

Кроки цртежи на десет уметници во галеријата „Акантус“

Стандард - 13.06.2018

Во галеријата „Акантус“ вечер од 20 часот ќе биде отворена изложбата „Кроки во градината”, која е дел од одбележувањето на Европската година на културно наследство и се организира со поддршка на Делегацијата на Европската унија во Скопје.

Кроки цртежи на десет уметници во галеријата „Акантус“

Вечер - 13.06.2018

Во галеријата „Акантус“ вечерва од 20 часот ќе биде отворена изложбата „Кроки во градината”, која е дел од одбележувањето на Европската година на културно наследство и се организира со поддршка на Делегацијата на Европската унија во Скопје.