TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да ја видите и избришете вашата историја на пребарувања на Гугл?

Студенти - 11.09.2019

Вашиот Интернет пребарувач дава увид во вашиот внатрешен свет, вашите мисли и вашето однесување. Кога ќе го земете ова предвид, веројатно не би сакале некој да добие пристап до вашата историја на пребарување и да најде нешто што не треба.

Како да ја видите и избришете вашата историја на пребарувања на Гугл?

Вистина.мк - 11.09.2019

Вашиот Интернет пребарувач дава увид во вашиот внатрешен свет, вашите мисли и вашето однесување. Кога ќе го земете ова предвид, веројатно не би сакале некој да добие пристап до вашата историја на пребарување и да најде нешто што не треба.

Како да ја видите и избришете вашата историја на пребарувања на Гугл?

Скопје24 - 12.09.2019

Вашиот Интернет пребарувач дава увид во вашиот внатрешен свет, вашите мисли и вашето однесување. Кога ќе го земете ова предвид, веројатно не би сакале некој да добие пристап до вашата историја на пребарување и да најде нешто што не треба.