TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наградени карикатуристи на 51. Светска галерија Скопје 2019

Радио МОФ - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска е добитник на Гран при, а Шахрох Хејдари од Франција на прва награда на 51-та Светска галерија на карикатури Скопје 2019. „Остен“ соопштува дека второнаграден на Галеријата е Белгиецот Лук Дешимакер, додека ...

Награди на „Остен“ од 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019

Локално - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019, соопшти галеријата „Остен“. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Наградени карикатуристи на 51. Светска галерија Скопје 2019

Бизнис Вести - 12.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска е добитник на Гран при, а Шахрох Хејдари од Франција на прва награда на 51-та Светска галерија на карикатури Скопје 2019. „Остен“ соопштува дека второнаграден на Галеријата е Белгиецот Лук Дешимакер, додека ...

Награди на „Остен“ од 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019

+инфо - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019, соопшти галеријата „Остен“. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Награди на „Остен“ од 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019

Независен - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019, соопшти галеријата „Остен“. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Награди на „Остен“ од 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019

МКД - 11.09.2019

„Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019", соопшти галеријата „Остен". Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Награди на „Остен“ од 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019

1tv - 11.09.2019

„Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019″, соопшти галеријата „Остен”. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Награди на „Остен“ од 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019

Опсервер - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019, соопшти галеријата „Остен“. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Остен ги додели наградите за оваа година: Гран-при за Мојмир Михатов

PressingTV - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019, соопшти галеријата „Остен“. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Награди на „Остен“ од 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019

А1 On - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019, соопшти галеријата „Остен“. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Награди на „Остен“ од 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019

MakPress - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019, соопшти галеријата „Остен“. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.

Остен – 51. Светска галерија на карикатури: Гран-при за Мојмир Михатов

Вечер - 11.09.2019

Карикатуристот Мојмир Михатов од Хрватска ја доби Гран-при наградата на 51. Светска галерија на карикатури – Скопје 2019, соопшти галеријата „Остен“. Првата награда му е доделена на Шахрох Хејдари од Франција, а втората на Лук Дешимакер од Белгија.