TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонските граѓани може да патуваат со лични карти за Босна и Херцеговина

24Инфо - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев, утрово оствари телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, а во врска со одобрувањето на Босна и Херцеговина за патување на граѓаните на ...

Бојмацалиев тврди дека нема хаос со документите, а признава дека линиите се зафатени и граѓаните не можат да добијат ...

Скопје1 - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за штипската ТВ Стар запрашан за функционирањето на пунктот во полициската станица „Пролет”, рече дека граѓаните можеа да добијат услуга, а сега телефонските линии се ...

Бојмацалиев: И тогаш и сега „Пролет” функционира во истата сала, со истите опрема и ресурси

Centar - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за штипската ТВ Стар запрашан за функционирањето на пунктот во полициската станица „Пролет”, рече дека граѓаните можеа да добијат услуга, а сега телефонските линии се ...

Бојмацалиев: И тогаш и сега „Пролет” функционира во истата сала, со истите опрема и ресурси

24Инфо - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за штипската ТВ Стар запрашан за функционирањето на пунктот во полициската станица „Пролет”, рече дека граѓаните можеа да добијат услуга, а сега телефонските линии се ...

Бојмацалиев: Во времето кога Спасовски го водеше МВР, во рок од 15 дена сите граѓани ги добиваа личните документи

Локално - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за штипската ТВ Стар запрашан за функционирањето на пунктот во полициската станица „Пролет”, рече дека граѓаните можеа да добијат услуга, а сега телефонските линии се ...

Бојмацалиев: И тогаш и сега „Пролет” функционира во истата сала, со истите опрема и ресурси

Нетпрес - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за штипската ТВ Стар запрашан за функционирањето на пунктот во полициската станица „Пролет”, рече дека граѓаните можеа да добијат услуга, а сега телефонските линии се ...

Бојмацалиев: И тогаш и сега „Пролет” функционира во истата сала, со истите опрема и ресурси

Бриф - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за штипската ТВ Стар запрашан за функционирањето на пунктот во полициската станица „Пролет”, рече дека граѓаните можеа да добијат услуга, а сега телефонските линии се ...

Бојмацалиев: И тогаш и сега „Пролет” функционира во истата сала, со истите опрема и ресурси

Скопје инфо - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за штипската ТВ Стар запрашан за функционирањето на пунктот во полициската станица „Пролет”, рече дека граѓаните можеа да добијат услуга, а сега телефонските линии се ...

Бојмацалиев: И тогаш и сега „Пролет” функционира во истата сала, со истите опрема и ресурси

Курир - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за штипската ТВ Стар запрашан за функционирањето на пунктот во полициската станица „Пролет”, рече дека граѓаните можеа да добијат услуга, а сега телефонските линии се ...

Македонските граѓани, сепак, ќе може да патуваат со личните карти со старото име во БиХ, информира Бојмацалиев

Макфакс - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Митко Бојмацалиев, оствари телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, а во врска со одобрувањето на Босна и Херцеговина за патување на македонските граѓани ...

Македонските граѓани може да патуваат со лични карти во Босна и Херцеговина

Кумановски м. - 27.02.2024

Босна и Херцеговина одобри македонските граѓани да можат да патуваат во таа земја и со патните исправи со старото уставно име Република Македонија. На таа тема, утрово дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев остварил ...

Бојмацалиев и Нешиќ: Македонските граѓани може да патуваат со лични карти за Босна и Херцеговина

Бизнис Вести - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев утрово остварил телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, во врска со одобрувањето на Босна и Херцеговина за патување на граѓаните на ...

Македонските граѓани може да патуваат со лични карти за Босна и Херцеговина

4NEWS - 27.02.2024

Утрово, (27.02.2024) дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев оствари телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, а во врска со одобрувањето на Босна и Херцеговина за патување на ...

Македонците може со старите лични карти да патуваат во БиХ

Сител - 27.02.2024

Утрово, (27.02.2024) дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев оствари телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, а во врска со одобрувањето на Босна и Херцеговина за патување на ...

Македонските граѓани, сепак, ќе може да патуваат со личните карти со старото име во БиХ, информираше Бојмацалиев

Опсервер - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Митко Бојмацалиев, оствари телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, а во врска со одобрувањето на Босна и Херцеговина за патување на македонските граѓани ...

Македонските граѓани може да патуваат во БиХ со личните карти со старото име

Локално - 27.02.2024

Утрово, (27.02.2024) дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев оствари телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, за патување на граѓаните на Република Северна Македонија со лична ...

Македонските граѓани можат да патуваат во Босна и Херцеговина со лични карти со старото име

Нова ТВ - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев утрово остварил телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, во врска со одобрувањето на Босна и Херцеговина за патување на граѓаните на ...

Бојмацалиев и Нешиќ: Македонските граѓани може да патуваат со лични карти за Босна и Херцеговина

24 Вести - 27.02.2024

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев утрово остварил телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ, во врска со одобрувањето на Босна и Херцеговина за патување на граѓаните на ...