TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се јави Шади Салех: По грешка сум на списокот од болницата

Фокус - 26.11.2021

Мистериозниот осми патник кој бил на списокот на преживеани од автобуската несреќа, односно впишан во списокот на примени патници во болницата Пирогов, бил ставен на тој список по грешка. Шади Салех таа вечер бил примен во болницата поради скршеница ...

Се јави „осмиот патник“ Шади Салех: Немам ништо со несреќата, по грешка ме ставиле на списокот

Слободен Печат - 25.11.2021

Шади Науф ал Садех, мистериозниот патник со арапско потекло кој се најде на списокот со преживеани во болницата во Софија, вечерва се јави во бугарските медиуми, велејќи дека тој нема ништо со трагичната несреќа и дека по грешка е ставен на списокот.

Можно е осмиот преживеан да е патник со арапско потекло

Фокус - 25.11.2021

Дали осмиот патник кој ја преживеал автобуската несреќа во Бугарија е извесен 36- Шади Науф ал Салех, од Обединетите Арапски Емирати? Оваа дилема се појави откако на денешната прес конференција на бугарското јавно обвинителство, беше кажано дека од ...

Дали осмиот преживеан во автобуската несреќа е патник со арапско потекло?

Фактор - 25.11.2021

Се појави дилема дали осмиот патник кој ја преживеал автобуската несреќа во Бугарија која се случи завчера е извесен 36- Шади Науф ал Салех, од Обединетите Арапски Емирати. Оваа забуна се појави откако на денешната прес конференција на бугарското ...

Сомнежите околу преживеаниот осми патник продолжуваат: Можно е да е со арапско потекло?

Вечер Прес - 25.11.2021

Дали осмиот патник кој ја преживеал автобуската несреќа во Бугарија е извесен 36- Шади Науф ал Салех, од Обединетите Арапски Емирати, објави Фокус ? Оваа дилема се појави откако на денешната прес конференција на бугарското јавно обвинителство, беше ...

Осмиот преживеан во автобуската несреќа во Бугарија е патник со арапско потекло?

Сител - 25.11.2021

Се појави дилема дали осмиот патник кој ја преживеал автобуската несреќа во Бугарија која се случи завчера е извесен 36-годишен Шади Науф ал Салех, од Обединетите Арапски Емирати. Оваа забуна се појави откако на денешната прес конференција на ...

Постојат сомнежи дека осмиот преживеан патник е со арапско потекло

Lider - 25.11.2021

Се појави дилема дали осмиот патник кој ја преживеал автобуската несреќа во Бугарија која се случи завчера е извесен 36-годишен Шади Науф ал Салех, од Обединетите Арапски Емирати. Оваа забуна се појави откако на денешната прес конференција на ...

Постојат одредени сомнежи и претпоставки околу идентитетот на преживеаниот патник кој го нема

Скопје инфо - 25.11.2021

Се појави дилема дали осмиот патник кој ја преживеал автобуската несреќа во Бугарија која се случи завчера е извесен 36-годишен Шади Науф ал Салех, од Обединетите Арапски Емирати. Оваа забуна се појави откако на денешната прес конференција на ...

Нова дилема: Осмиот преживеан патник во автобуската несреќа е со арапско потекло?

Курир - 25.11.2021

Се појави дилема дали осмиот патник кој ја преживеал автобуската несреќа во Бугарија која се случи завчера е извесен 36- Шади Науф ал Салех, од Обединетите Арапски Емирати. Оваа забуна се појави откако на денешната прес конференција на бугарското ...

Мистеријата разоткриена: Еве зошто има несовпаѓање во списоците на преживеаните патници

ТВ21 - 25.11.2021

Бугарската „ БНТ “ вечерва информираше дека е разрешена мистеријата околу несовпаѓањето меѓу списокот на повредени во несреќата и списокот на учесници во патувањето на македонската туристичка компанија.

Мистеријата разоткриена: Еве зошто има несовпаѓање во списоците на преживеаните патници

4NEWS - 25.11.2021

Бугарската „ БНТ “ вечерва информираше дека е разрешена мистеријата околу несовпаѓањето меѓу списокот на повредени во несреќата и списокот на учесници во патувањето на македонската туристичка компанија.

Мистеријата разоткриена: Еве зошто има несовпаѓање во списоците на преживеаните патници

Centar - 25.11.2021

Бугарската „БНТ“ вечерва информираше дека е разрешена мистеријата околу несовпаѓањето меѓу списокот на повредени во несреќата и списокот на учесници во патувањето на македонската туристичка компанија.