TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шесто издание на МЕФ Енергетскиот Форум 2023

Опсервер - 30.05.2023

Заменик претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, денеска ќе се обрати на шестото издание на МЕФ Енергетскиот Форум 2023 што се оддржува под негово покровителство.

Вицепремиерот Битиќи покровител на овогодинешниот МЕФ Енергетски форум 2023

Канал5 - 29.05.2023

Вицепремиерот Битиќи на свеченоста приредена за учесниците на МЕФ Енергетскиот форум 2023, искажа задоволство што Македонија ќе биде место на кое ќе се води дијалог, разменуваат знаења и ќе се споделуваат иновативни пристапи.

Вицепремиерот Битиќи покровител на овогодинешниот МЕФ Енергетски форум 2023

Бриф - 29.05.2023

Заменик-претсетседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, во својство на покровител, му посака успешна работа на МЕФ Енергетски форум 2023 ...

Вицепремиерот Битиќи покровител на МЕФ Енергетски форум 2023

Опсервер - 29.05.2023

– Енергијата и економијата се длабоко поврзани. Едното не може да расте и да се развива без другото и затоа, изборите што ги правиме во енергетскиот сектор денес, ќе имаат големо влијание врз иднината на нашите економии и врз благосостојбата на ...

Битиќи покровител на овогодинешниот МЕФ Енергетски форум 2023

24Инфо - 29.05.2023

Заменик-претсетседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, во својство на покровител, му посака успешна работа на МЕФ Енергетски форум 2023 ...

Вицепремиерот Битиќи покровител на МЕФ Енергетски форум 2023

Во Центар - 29.05.2023

– Енергијата и економијата се длабоко поврзани. Едното не може да расте и да се развива без другото и затоа, изборите што ги правиме во енергетскиот сектор денес, ќе имаат големо влијание врз иднината на нашите економии и врз благосостојбата на ...

Вицепремиерот Битиќи покровител на МЕФ Енергетски форум 2023

Независен - 29.05.2023

Енергијата и економијата се длабоко поврзани. Едното не може да расте и да се развива без другото и затоа, изборите што ги правиме во енергетскиот сектор денес, ќе имаат големо влијание врз иднината на нашите економии и врз благосостојбата на идните ...

Подобрување на триаголникот политики - финансиска и енергетска технологија за енергетска отпорност во фокусот на ...

МКД - 29.05.2023

Енергијата и економијата се длабоко поврзани. Едното не може да расте и да се развива без другото и затоа, изборите што ги правиме во енергетскиот сектор денес, ќе имаат големо влијание врз иднината на нашите економии и врз благосостојбата на идните ...

Вицепремиерот Битиќи покровител на МЕФ Енергетски форум 2023

Вечер Прес - 30.05.2023

Енергијата и економијата се длабоко поврзани. Едното не може да расте и да се развива без другото и затоа, изборите што ги правиме во енергетскиот сектор денес, ќе имаат големо влијание врз иднината на нашите економии и врз благосостојбата на идните ...