TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

MakPress - 26.03.2020

Издавачката куќа „Феникс“ на својата веб-страница покренува специјален едукативен и креативен портал „Креативна домашна работилница“. – Во услови на изнудена и привремена изолација, сите граѓани, и млади и возрасни, ќе имаат дополнителен простор за ...

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

Опсервер - 26.03.2020

Издавачката куќа „Феникс“ на својата веб-страница покренува специјален едукативен и креативен портал „Креативна домашна работилница“. – Во услови на изнудена и привремена изолација, сите граѓани, и млади и возрасни, ќе имаат дополнителен простор за ...

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

А1 On - 26.03.2020

Издавачката куќа „Феникс“ на својата веб-страница покренува специјален едукативен и креативен портал „Креативна домашна работилница“. – Во услови на изнудена и привремена изолација, сите граѓани, и млади и возрасни, ќе имаат дополнителен простор за ...

Издавачката куќа „Феникс“ со специјален едукативен портал

Вечер - 27.03.2020

Издавачката куќа „Феникс“ на својата веб-страница покренува специјален едукативен и креативен портал „Креативна домашна работилница“. “Во услови на изнудена и привремена изолација, сите граѓани, и млади и возрасни, ќе имаат дополнителен простор за ...