TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

,,Ужегнатост”- прва претстава од независна продукција во официјална конкуренција на МТФ Војдан Чернодрински

А1 On - 14.06.2018

Денес во 19.30, претставата Ужегнатост, во продукција на Артопија гостува на МТФ Војдан Чернодрински. Ова е трета претстава на Артопија во двегодишното постоење. Претставата зборува за повторливоста на политичките режими одржувани од „носачите на ...

„Ужегнатост“ вечерва на МТФ „Војдан Чернодрински“

Независен - 14.06.2018

Претставата „Ужегнатост“ во продукција на „Артопија“ вечерва во 19:30 часот ќе се одигра на МТФ „Војдан Чернодрински“ во Прилеп. Ова е прва претстава која е од независна продукција, а влегува во официјална конкуренција на реномираниот театарски ...