TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Можен е животот на Марс

Репортер - 04.07.2020

Европската вселенска агенција објави спектакуларна снимка од кратер на Марс, кој би можел да овозможи наслеување на луѓето и да биде извор за вода за човековата колонија, ако таа некогаш се оформи на соседната планета.

Неверојатна, досега невидена глетка кон ледениот марсовски кањон (ВИДЕО)

МКД - 04.07.2020

ЕСА сподели неверојатна снимка, макотрпно реконструирана, на која се гледа моќниот кратер Королев на Марс, веројатно иден извор на вода за човековите колонисти, доколку некогаш стигнеме таму.

НЕВИДЕНИ СНИМКИ ОД МАРС: Леден кратер клучен за колонизацијата (ВИДЕО)

Кумановски м. - 04.07.2020

Европската вселенска агенција објави неверојатно видео во кое се прикажува моќниот кратер Корољев на Марс, пишува Раша Тудеј. Тој кратер веројатно ќе биде извор на вода за човечките колонисти, ако некогаш се обидеме да ја населиме црвената планета.

Спектакуларна снимка на Марс: Kратер полн со мраз(видео)

Денар - 04.07.2020

Европската вселенска агенција објави спектакуларна снимка од кратер на Марс, кој може да овозможи човечко населување и да биде извор на вода за човечката колонија ако некогаш се формира на соседната планета.

Дали е ова доказ дека ќе можеме да живееме на Марс? Моќна снимка од кратерот полн со лед, а еве што се крие зад ...

Точка - 04.07.2020

Европската вселенска агенција објави спектакуларна снимка од кратерот на Марс кој би можел да овозможи населување на луѓе и да биде извор на вода за човечката колонија, ако таа некогаш се оформи на соседната планета.

Дали е ова доказ дека ќе можеме да живееме на Марс? (ВИДЕО)

USB - 04.07.2020

Европската вселенска агенција објави спектакуларна снимка од кратерот на Марс кој би можел да овозможи населување на луѓе и да биде извор на вода за човечката колонија, ако таа некогаш се оформи на соседната планета.