TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јунајтед Груп ја презеде бугарската Нова

ТВ21 - 22.01.2021

Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска дека завршил со купувањето на најголемата бугарска медиумска компанија Нова Бродкастинг Груп. Во бугарската група се наоѓаат телевизијата со национална фреквенција Нова ТВ, десет ...

Чешката компанија Јунајтед Груп ја купи бугарска Нова Бродкастинг Груп

+инфо - 22.01.2021

Генералната директорка на Јунајтед Груп, Викторија Боклаг изјави дека „Бугарија е атрактивен пазар за нас и Нова како дел од Групата ќе продолжи да ја јакне својата позиција“. Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска ...

Јунајтед Груп ја презеде бугарската Нова

Опсервер - 22.01.2021

Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска дека завршил со купувањето на најголемата бугарска медиумска компанија Нова Бродкастинг Груп. Во бугарската група се наоѓаат телевизијата со национална фреквенција Нова ТВ, десет ...

Јунајтед Груп ја презеде бугарската Нова

24Инфо - 22.01.2021

Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска дека завршил со купувањето на најголемата бугарска медиумска компанија Нова Бродкастинг Груп. Во бугарската група се наоѓаат телевизијата со национална фреквенција Нова ТВ, десет ...

Јунајтед Груп ја презеде најголемата бугарска медиумска групација Нова

А1 On - 22.01.2021

Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска дека завршил со купувањето на најголемата бугарска медиумска компанија Нова Бродкастинг Груп. Во бугарската група се наоѓаат телевизијата со национална фреквенција Нова ТВ, десет ...

Јунајтед Груп ја презеде бугарската Нова

Вечер Прес - 22.01.2021

Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска дека завршил со купувањето на најголемата бугарска медиумска компанија Нова Бродкастинг Груп. Во бугарската група се наоѓаат телевизијата со национална фреквенција Нова ТВ, десет ...

Јунајтед Груп ја презеде бугарската Нова

Денешен - 22.01.2021

Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска дека завршил со купувањето на најголемата бугарска медиумска компанија Нова Бродкастинг Груп. Во бугарската група се наоѓаат телевизијата со национална фреквенција Нова ТВ, десет ...

Јунајтед Груп ја презеде бугарската Нова

MakPress - 22.01.2021

Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска дека завршил со купувањето на најголемата бугарска медиумска компанија Нова Бродкастинг Груп. Во бугарската група се наоѓаат телевизијата со национална фреквенција Нова ТВ, десет ...