TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопјанец (27) вооружен се возел низ Чаир, еве што пронајде полицијата во неговиот дом

Сител - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична за скопјанец за неаконско поседување на оружје

24Инфо - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Скопјанец (27) вооружен се возел низ Чаир, еве што пронајде полицијата во неговиот дом

4NEWS - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

МВР: Приведено лице за незаконско поседување на оружје

24 Вести - 16.08.2019

„Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична за скопјанец за неаконско поседување на оружје

iPortal - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Приведен скопјанец – во автомобилот и домот полицијата му пронашла оружје и муниција

Скопје1 - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa противИ.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Се возел низ Чаир со оружје - Полицијата го приведе

Press24 - 16.08.2019

Скопјанец се возел низ Чаир со оружје во автомобилот, па заврши зад решетки. Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против 27-годишниот И.К.од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека ...

Скопјанец вооружен се возел низ Чаир

МКД - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Во возило на „Џон Кенеди“ пронајдно оружје

PressingTV - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

А1 On - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против 27 годишно лице од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје ...

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

Локално - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична пријава за чаирчанец поради недозволено поседување пиштол

Фокус - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

Опсервер - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Се возел низ Чаир со оружје - полицијата го приведе

Скопје инфо - 16.08.2019

Скопјанец се возел низ Чаир со оружје во автомобилот, па заврши зад решетки. Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против 27-годишниот И.К.од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека ...

Кривична против скопјанец поради недозволена трговија со оружје

Макфакс - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична против скопјанец поради недозволена трговија со оружје

Точка - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

MakPress - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична против скопјанец поради недозволена трговија со оружје

Centar - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...

Кривична за скопјанец за незаконско поседување пиштол

1tv - 16.08.2019

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или ...