TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Ватсап“ овозможи да се користи истата сметка на повеќе уреди

Н.Македонија - 24.11.2022

„Ватсап“ воведе нова функција, која ќе им овозможи на корисниците пристап до истата сметка на повеќе уреди. На корисниците ќе им биде дозволено да ја користат истата сметка на „Ватсап“ на четири уреди истовремено, пренесува „ВАБетаинфо“.

WhatsApp за десктоп добива опција која ќе ги направи разговорите побезбедни

Скопје1 - 24.11.2022

Корисниците на WhatsApp, кои ја користат апликацијата за пораки и на компјутер и на паметен телефон, знаат дека една од главните точки е прашањето за безбедноста на разговорите. Поточно, не беше можно да се остане логиран на апликацијата на ...

Голема промена која долго ја очекуваа корисниците на WhatsApp

Курир - 24.11.2022

Корисниците на WhatsApp, кои ја користат апликацијата за пораки и на компјутер и на паметен телефон, знаат дека една од главните точки е прашањето за безбедноста на разговорите. Поточно, не беше можно да се остане логиран на апликацијата на ...

WhatsApp овозможи да се користи истата сметка на повеќе уреди

USB - 24.11.2022

WhatsApp воведе нова функција која ќе им овозможи на корисниците пристап до истата сметка на повеќе уреди. На корисниците ќе им биде дозволено да ја користат истата сметка на WhatsApp на четири уреди истовремено, пренесува WABetaInfo.

Голема промена која долго ја очекуваа корисниците на WhatsApp

Скопје24 - 25.11.2022

Корисниците на WhatsApp, кои ја користат апликацијата за пораки и на компјутер и на паметен телефон, знаат дека една од главните точки е прашањето за безбедноста на разговорите. Поточно, не беше можно да се остане логиран на апликацијата на ...