TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германски дипломат предупредува дека светот е во опасност од нова голема војна

МКД - 02.12.2019

Шефот на Минхенската везбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна. Како објаснување, Ишингер го наведе тоа дека, како што тврди, секаде на светот некој мисли дека може сопствените цели самостојно да ги ...

Светот е во опасност од нова голема војна: Еве зошто германскиот дипломат смета дека ситуацијата е многу ризична

Точка - 02.12.2019

Првиот човек на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупредува на опасноста од избивање на нова голема војна, а како објаснување го наведува тоа што насекаде во светот, секој мисли дека своите цели може самостојно да ги оствари.

Ишингер: Постои опасност од нова голема војна

Слободен Печат - 02.12.2019

Ишингер додаде дека актуелната ситуација е многу опасна бидејќи владее целосен недостиг на доверба и нема контрола на вооружувањето. Шефот на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна.

Ишингер предупреди на опасност од „голема војна“

А1 On - 02.12.2019

Шефот на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна. Тој во емисијата „Велтшпигел“ на германскиот јавен сервис АРД истакна дека тој што сака да ја заштити климата мора да се погрижи да нема нови ...

Ишингер предупреди на опасност од „голема војна“

Вечер - 02.12.2019

Шефот на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна. Тој во емисијата „Велтшпигел“ на германскиот јавен сервис АРД истакна дека тој што сака да ја заштити климата мора да се погрижи да нема нови ...

Ишингер предупреди на опасност од „голема војна”

24Инфо - 02.12.2019

Шефот на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна. Тој во емисијата „Велтшпигел” на германскиот јавен сервис АРД истакна дека тој што сака да ја заштити климата мора да се погрижи да нема нови ...

Ишингер предупреди на опасност од „голема војна“

Опсервер - 02.12.2019

Шефот на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна. Тој во емисијата „Велтшпигел“ на германскиот јавен сервис АРД истакна дека тој што сака да ја заштити климата мора да се погрижи да нема нови ...

Ишингер предупреди на опасност од „голема војна“

Нетпрес - 02.12.2019

Шефот на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна. Тој во емисијата „Велтшпигел“ на германскиот јавен сервис АРД истакна дека тој што сака да ја заштити климата мора да се погрижи да нема нови ...

Ишингер предупреди на опасност од „голема војна“

Либертас - 02.12.2019

Шефот на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна. Тој во емисијата „Велтшпигел“ на германскиот јавен сервис АРД истакна дека тој што сака да ја заштити климата мора да се погрижи да нема нови ...

Ишингер предупреди на опасност од „голема војна“

MakPress - 02.12.2019

Шефот на Минхенската безбедносна конференција Волфганг Ишингер предупреди на опасност од нова голема војна. Тој во емисијата „Велтшпигел“ на германскиот јавен сервис АРД истакна дека тој што сака да ја заштити климата мора да се погрижи да нема нови ...