TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Агелер и Јакимовски се фатија за четки и префарбаа антисемитски графит во Бардовци

Слободен Печат - 30.01.2023

Со „заедничка еколошка акција“, Општина Карпош и Американската амбасада денеска го одбележаа Меѓународниот ден за сеќавање на холокаустот, кој помина пред три дена, на 27 јануари. На настанот присуствуваа aмбасадорката на САД во Македонија и ...

АГЕЛЕР БРИШЕ АНТИСЕМИТСКИ ГРАФИТИ ВО КАРПОШ Средина ослободена од нетрпеливост и омраза

+инфо - 30.01.2023

Американската амбасада во Скопје информира дека соработува со Општина Карпош за чистење на паркот плоштад во населбат Бардовци и за отстранување антисемитски графити од ѕидовите на локална зграда.

Амбасадорката Агелер со четка бришеше антисемитски графити во Карпош

Локално - 30.01.2023

Со организирање на заедничка еколошка акција, Општина Карпош и Американската амбасада денеска го одбележаа Меѓународниот ден за сеќавање на холокаустот, 27-ми јануари. Во рамки на овој настан, присуствуваа и градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо ...

Агелер денеска бришеше антисемитски графити во Бардовци

МКД - 30.01.2023

Амбасадорката на САД Анџела Агелер и градоначалникот на Општина Карпош Стевче Јакимовски земале четка и учествувале во бришењето на навредливи графити по зградите во Карпош. Во заедничка еколошка акција, Општина Карпош и Американската амбасада ...

Амбасадорката Агелер бришеше антисемитски графити во Бардовци

Нетпрес - 30.01.2023

Амбасадорката на САД Анџела Агелер и градоначалникот на Општина Карпош Стевче Јакимовски земале четка и учествувале во бришењето на навредливи графити по зградите во Карпош. Во заедничка еколошка акција, Општина Карпош и Американската амбасада ...

Американската амбасадорка во Скопје се фати за валјак, префарба антисемитски графит во Бардовци

4NEWS - 31.01.2023

Амбасадорката на САД Анџела Агелер и градоначалникот на Општина Карпош Стевче Јакимовски земале четка и учествувале во бришењето на навредливи графити по зградите во Карпош. Во заедничка еколошка акција, Општина Карпош и Американската амбасада ...

Графити со антисемитска содржина се бришеа во скопски Карпош

Скопје инфо - 31.01.2023

Со организирање на заедничка еколошка акција, Општина Карпош и Американската амбасада, го одбележаа Меѓународниот ден за сеќавање на холокаустот, 27-ми јануари. Во рамки на овој настан, присуствуваа и градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо ...