TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мамо, некој сака да ме убие! Ја повикала мајка си, а неколку дена подоцна е пронајдена мртва во црвен ковчег покрај ...

Сител - 11.02.2019

Неколку дена пред нејзиното тело да биде пронајдено во ковчег покрај патот во Конектикат во Америка, Валери Рејес панично и се јавила на мајка си тврдејќи дека некој сака да ја убие. „Беше многу исплашена, звучеше многу исплашено“, рече нејзината ...

Мамо, некој сака да ме убие! Ја повикала мајка си, а неколку дена подоцна е пронајдена мртва во црвен ковчег покрај ...

24Инфо - 11.02.2019

Мамо, некој сака да ме убие! Ја повикала мајка си, а неколку дена подоцна е пронајдена мртва во црвен ковчег покрај ...

„Мамо, некој сака да ме убие“ - мистериозна смрт во Америка, девојка пронајдена мртва во црвен ковчег

Press24 - 11.02.2019

Неколку дена пред да биде пронајдено нејзиното тело во ковчег покрај патот во Конектикат вио Америка, Валери Рејес панично ја побарала мајка си тврдејќи дека некој има намера да ја убие. „Беше многу исплаѓшена, звучеше преплашено“, рекла нејзината ...

Пред да и биде најдено телото во куфер, млада Американка се пожалила оти некој сака да ја убие

+инфо - 11.02.2019

На 5 февруари, група работници го пронашле телото на Валери во црвен ковчег. Местото било оддалечено 22 километри од нејзиниот стан. Неколку дена пред нејзиното тело да биде пронајдено во куфер, Валери Рејс во паника ја побарала својата мајка и ...

„Мамо, некој сака да ме убие“: Неколку дена по оваа панична изјава, девојка пронајдена мртва во ковчег

Курир - 11.02.2019

Неколку дена пред нејзиното тело да биде пронајдено во ковчег покрај патот во Конектикат во Америка, Валери Рејес панично и се јавила на мајка си тврдејќи дека некој сака да ја убие. „Беше многу исплашена, звучеше многу исплашено“, рече нејзината ...

„Мамо, некој сака да ме убие“: Неколку дена по оваа панична изјава, девојка пронајдена мртва во ковчег

Нетпрес - 11.02.2019

Неколку дена пред нејзиното тело да биде пронајдено во ковчег покрај патот во Конектикат во Америка, Валери Рејес панично и се јавила на мајка си тврдејќи дека некој сака да ја убие. Беше многу исплашена, звучеше многу исплашено, рече нејзината ...

Мамо, некој сака да ме убие! Ја повикала мајка си, а неколку дена подоцна е пронајдена мртва во црвен ковчег

Слободен Печат - 12.02.2019

Валери (24) веќе некое време живеела во Њујорк, но неодамна станала многу вознемирена. И рекла на мајката си дека некој се обидува да ја убие, но не споменала точно од што се плаши. Неколку дена пред нејзиното тело да биде пронајдено во ковчег ...