TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Водител на сопругата за годишнина од брак и наместил набилдан „пожарникар“, шегата му се удри од глава

Сител - 20.03.2018

Водителот Рајан „ Фитзи“ Фитзгералд одлучил во етер да ја тестира верноста на својата жена, а тоа му се удрило од глава кога таа прифатила состанок со друг маж. Рајан и Белинда Иронс во брак се 10 години, а тој на својата сопруга и намести згоден ...

На сопругата за годишнината ѝ подметна набилдан „пожарникар“ – шегата му се удри од глава

Таратур - 19.03.2018

Водителот Рајан Фици Фицџералт одлучи на провокативен начин да ја тестира верноста на својата сопруга, а бидејќи кармата е кучка, оваа местенка брзо му се удри од глава. Рајан и Белинда во брак се 10 години, а тој на сопругата ѝ подметна згоден и ...

На сопругата за годишнината и испрати згоден „пожарникар“ – шегата му се удри од глава!

NetZabava - 19.03.2018

Водителот Рајан Фици Фицџералт одлучи на провокативен начин да ја тестира верноста на својата сопруга, но брзо крамата му одговори назад па не излезе се по планиранотот. Тој со неговата сопруга Белинда во брак се 10 години па за да ја провери ...