TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали стратешкиот инвестициски проект „Митилинеос – когенеративна постројка Скопје“ е стратешки проект за грабеж на ...

Н.Македонија - 04.03.2024

Сведоци сме дека деновиве Владата на Република Северна Македонија упорно и на брза лента, во скратена постапка, преку повлекување и повторно предлагање на законите во парламентарна процедура, во услови на функционирање на техничка влада и закажан ...

Проф. Трајковски: Македонија – гарант на кредитот на „Митилинеос“!

Опсервер - 03.03.2024

Македонија – гарант на кредитот на „Митилинеос“! Секој ден откриваме нови недомаќински, па и криминални членови во договорот помеѓу Владата и грчки „Митилинеос“ за предложената гасна централа Те-То во скопска Железара.