TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Огнена“ венчавка за паметење во Дубровник: Сватовите палеле ракети и гуми, интервенирала противпожарна единица ...

Република - 15.04.2018

Вчера во Дубровник се на свадба, сватовите им отвориле работа и на пожарникарите. Имено, ситуацијата излегла од контрола бидејќи сватовите застанале на една улица и палеле гуми, а потоа почнале да палат и ракети.

„Огнена“ венчавка за паметење во Дубровник: Сватовите палеле ракети и гуми, интервенирала противпожарна единица

Сител - 16.04.2018

Вчера во Дубровник се на свадба, сватовите им отвориле работа и на пожарникарите. Имено, ситуацијата излегла од контрола бидејќи сватовите застанале на една улица и палеле гуми, а потоа почнале да палат и ракети.

„Огнена“ венчавка за паметење во Дубровник: Сватовите палеле ракети и гуми, интервенирала противпожарна единица

Орбис - 16.04.2018

Вчера во Дубровник се на свадба, сватовите им отвориле работа и на пожарникарите. Имено, ситуацијата излегла од контрола бидејќи сватовите застанале на една улица и палеле гуми, а потоа почнале да палат и ракети.

(ВИДЕО) „ОГНЕНА“ ВЕНЧАВКА ВО ДУБРОВНИК: Што направиле гостите?

Женски магазин - 16.04.2018

Нешто несекојдневно се случи на свадба во Хрватска. Венчавка вчера ги вознемири граѓаните во Дубровник. Сватовите застанале на една улица и палеле гуми, а потоа почнале да палат и ракети. Противпожарната единица на Дубровник добила повици од граѓани ...

(ВИДЕО) „Огнена“ венчавка за паметење во Дубровник: Сватовите палеле ракети и гуми, интервенирала противпожарна единица

Скопје24 - 16.04.2018

Вчера во Дубровник на свадба, сватовите им отвориле работа и на пожарникарите. Имено, ситуацијата излегла од контрола бидејќи сватовите застанале на една улица и палеле гуми, а потоа почнале да палат и ракети.