TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЗШВ: Распишани повеќе од 7 јавни огласи – 13.785 хектари земјоделско земјиште ставено на располагање на земјоделците

А1 On - 03.07.2022

Владата и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) распишаа седум јавни огласи за доделување под закуп на државно земјоделско земјиште до и над 3 хектари. Преку овие седум јавни огласи на располагање на земјоделците и ...

Николовски: Ги зголемуваме површините под житни култури, склучуваме рекордни 258 нови договори за закуп на земјоделско ...

Бриф - 01.07.2022

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска од Свети Николе почна со доделување на договорите за закуп на државно земјоделско земјиште над три хектари за обработка на житни култури.

Николовски: Склучуваме рекордни 258 нови договори за закуп на земјоделско земјиште

Frontline - 01.07.2022

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски од Свети Николе започна со доделување на договорите за закуп на државно земјоделско земјиште над 3 хектари за обработка на житни култури.

ГИ ЗГОЛЕМУВАМЕ ПОВРШНИТЕ ПОД ЖИТНИ КУЛТУРИ Владата склучи 258 договори за закуп

+инфо - 01.07.2022

Распишаниот јавен оглас беше распореден во 14 региони низ државата и на располагање нудеше земјоделска површина од 5 722 хектари. Овој јавен оглас предизвика голем и до сега рекорден интерес кај земоделците со дури 258 склучени договори за закуп.

МЗШВ: Распишани повеќе од седум јавни огласи – 13.785 хектари земјоделско земјиште ставено на располагање на ...

Опсервер - 03.07.2022

Владата и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) распишаа седум јавни огласи за доделување под закуп на државно земјоделско земјиште до и над три хектари. Преку овие седум јавни огласи на располагање на земјоделците и ...

МЗШВ: Распишани повеќе од 7 јавни огласи

Канал5 - 03.07.2022

Распишани повеќе од 7 јавни огласи - 13.785 хектари земјоделско земјиште ставено на располагање на земјоделците. Владата и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) распишаа седум јавни огласи за доделување под закуп на ...

МЗШВ: Распишани повеќе од седум јавни огласи – 13.785 хектари земјоделско земјиште ставено на располагање на ...

Независен - 03.07.2022

Владата и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) распишаа седум јавни огласи за доделување под закуп на државно земјоделско земјиште до и над три хектари. Преку овие седум јавни огласи на располагање на земјоделците и ...