TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хороскоп за денес: Биковите да бидат потрпеливи, добро расположение за лавовите

Lady - 30.09.2023

Овен Бизнис: Овните може да очекуваат многу добар работен ден, особено ако се подготвени смело да се истакнат и да преземат иницијатива за нови деловни проекти. Само напред. Љубов: Би било добро да оставите уште малку време за љубовните врски, каде ...

Рибите денеска ги очекува возбудлив ден, лавовите да не ги повторуваат истите грешки

Lady - 29.09.2023

Овен Бизнис: Овенот и овој петок би можел да биде многу ангажиран во бизнисот, пред се кога станува збор за завршување на работата поврзана со формалности и документација. Љубов: Овој ден не би требало значително да се разликува од претходниот на ...

Хороскоп за денес за сите хороскопски знаци: Прочитајте што не советуваат ѕвездите за денес, 29.09.2023 година, во ...

Екран - 29.09.2023

Овен Бизнис: Овенот и овој петок би можел да биде многу ангажиран во бизнисот, пред се кога станува збор за завршување на работата поврзана со формалности и документација. Љубов: Овој ден не би требало значително да се разликува од претходниот на ...

Хороскоп за денес за сите хороскопски знаци: Што нè советуваат ѕвездите за денес, 30 септември 2023 година, во врска со ...

Екран - 30.09.2023

Овен Бизнис: Овните може да очекуваат многу добар работен ден, особено ако се подготвени смело да се истакнат и да преземат иницијатива за нови деловни проекти. Само напред. Љубов: Би било добро да оставите уште малку време за љубовните врски, каде ...