TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црвенковски се враќа во политиката со нова партија?

Точка - 03.05.2021

Поранешниот лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, кој 20 години беше на чело на оваа партија, наводно би можел да формира нов политички субјект за настап на локалните избори во втората половина во октомври.

Бранко Црвенковски се враќа во политиката со нова партија?

365 - 03.05.2021

Човекот кој 20 години беше на чело на СДСМ – Бранко Црвенковски, се враќа во политиката, и тоа со нова партија формирана од незадоволни членови на СДСМ. Така барем велат неофицијалните гласини во јавноста, на кои се повикува „ТВ21“ .

Дали Бранко Црвенковски се враќа во политиката?! – Наводно ќе формира партија од незадоволните од СДСМ

ТВ21 - 03.05.2021

„Вечерва овде е собрана храброста на Македонија!!! Овде е гордоста, искреноста, пожртвуваноста, вистинската волја и решеност!!!-Ова со пари Никола, не може да се купи!“ Ова е само дел од говорот на екс лидерот на СДСМ, Бранко Црвенкосвки во 2013 за ...

Се враќа ли Бранко со нова партија во македонската политика?

Expres - 03.05.2021

Дали Бранко Црвенковски се враќа во политиката?! – Наводно екс лидерот на СДСМ кој 20 години беше на чело на партијата ќе формира нов политички субјект со незадоволни членови, пишува ТВ21 која е блиска на ДУИ.

Бранко Црвенковски ќе формира партија пред локалните избори?

Фактор - 03.05.2021

Поранешниот лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, кој 20 години беше на чело на оваа партија, би можел да формира нов политички субјект за настап на локалните избори во втората половина во октомври.

Црвенковски ќе формирал партија пред локалните избори?

Независен - 03.05.2021

Поранешниот лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, кој 20 години беше на чело на оваа партија, би можел да формира нов политички субјект за настап на локалните избори во втората половина во октомври, јавува „Фокус“.