TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонија и Србија ќе имаат заедничка контрола на граничниот премин Табановце-Прешево

МКД - 12.07.2019

Министрите за внатрешни работи на Македонија и на Србија, Оливер Спасовски и Небојша Стефановиќ денеска во белград потпишаа Договор меѓу владите на двете земји за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево со што ...

На Табановце-Прешево ќе нема застој, ќе има заенички контоли

+инфо - 12.07.2019

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска во Белград со српскиот министер колега Небојша Стефановиќ го потпишаа меѓувладиниот Договор за заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево.

Потпишан Договор за заеднички контроли на ГП Табановце-Прешево

ТВ21 - 12.07.2019

Со овој договор, како што соопшти МВР, значително се намалуваат бирократските процедури и се забрзува протокот на возила, односно се намалува можноста за било каков ...

Потпишан договор за воспоставување на заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево, се забрзува протокот ...

24Инфо - 12.07.2019

“Со денешното потпишување на Договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување на заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево ние всушност правиме уште еден чекор ...

Потпишан договор за воспоставување на заеднички контроли со Србија

Слободен Печат - 12.07.2019

Со овој акт ќе се забрза протокот на возила на граничниот премин Табановце-Прешево. Денес во Белград министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски го потпиша меѓувладиниот Договор за воспоставување на заеднички контроли на граничниот премин за ...

Потпишан договор за заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево

Макфакс - 12.07.2019

Северна Македонија и Србија потпишаа договор за воспоставување на заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево. „Со денешното потпишување на договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување на ...

Потпишан Договор за заеднички контроли на ГП Табановце-Прешево

1tv - 12.07.2019

Со денешното потпишување на Договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево ние всушност правиме уште еден чекор ...

Потпишан договор за воспоставување на заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево, се забрзува протокот ...

iPortal - 12.07.2019

“Со денешното потпишување на Договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување на заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево ние всушност правиме уште еден чекор ...

Потпишан Договор за заеднички контроли на ГП Табановце-Прешево

Локално - 12.07.2019

Со денешното потпишување на Договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево ние всушност правиме уште еден чекор ...

Потпишан Договор за заеднички контроли на ГП Табановце-Прешево

Сител - 12.07.2019

Со денешното потпишување на Договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево ние всушност правиме уште еден чекор ...

Потпишан договор за заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево

Република - 12.07.2019

Северна Македонија и Србија потпишаа договор за воспоставување на заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево. „Со денешното потпишување на договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување на ...

Потпишан Договор за заеднички контроли на ГП Табановце-Прешево

Опсервер - 12.07.2019

Со денешното потпишување на Договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево ние всушност правиме уште еден чекор ...

Белград: Македонско-српски договор за заеднички контроли на Табановце-Прешево

Денешен - 12.07.2019

Со денешното потпишување на Договорот меѓу владите на С. Македонија и Србија за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево ние всушност правиме уште еден чекор напред во интензивирање на ...

Потпишан договор за заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево

Н.Македонија - 12.07.2019

Македонија и Србија потпишаа договор за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево. – Со денешното потпишување на договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување заеднички ...

Заеднички контроли на ГП Табановце-Прешево

Нова ТВ - 12.07.2019

Со денешното потпишување на Договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин за меѓународен патен сообраќај Табановце-Прешево ние всушност правиме уште еден чекор ...

Потпишан договор за заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево

Точка - 12.07.2019

Северна Македонија и Србија потпишаа договор за воспоставување заеднички контроли на граничниот премин Табановце-Прешево. „Со денешното потпишување на договорот меѓу владите на Република Северна Македонија и Република Србија за воспоставување ...