TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Пробиштип се реконструира улицата „11 Октомври“

А1 On - 10.03.2017

Во Пробиштип се реконструира улицата „11 Oктомври“, една од најфреквентните во градот. Средствата за зафатот, околу пет милиони денари, се донација од европски фондови. – Со овој проект се комплетно опфатени поставување нов асфалтен слој, нови ...

Во Пробиштип се реконструира најфреквентната улица

Курир - 10.03.2017

Во Пробиштип се реконструира улицата „11 Oктомври“, една од најфреквентните во градот. Средствата за зафатот, околу пет милиони денари, се донација од европски фондови. – Со овој проект се комплетно опфатени поставување нов асфалтен слој, нови ...

Со грант од 260.000 евра од ИПА обнова на улици во Пехчево

Сител - 09.03.2017

Во Пехчево започнаа градежните работи за реконструкција на осум улици во градот, проект кој е вреден 260 илјади евра, а средствата се обезбедени од грант на ЕУ преку претпристапните фондови на ИПА, а администрирани според правилата на Светска банка.

Во Пробиштип се реконструира најфреквентната улица

Сител - 10.03.2017

Во Пробиштип се реконструира улицата „11 Oктомври“, една од најфреквентните во градот. Средствата за зафатот, околу пет милиони денари, се донација од европски фондови. - Со овој проект се комплетно опфатени поставување нов асфалтен слој, нови ...

Со грант од 260.000 евра од ИПА обнова на улици во Пехчево

А1 On - 09.03.2017

Во Пехчево започнаа градежните работи за реконструкција на осум улици во градот, проект кој е вреден 260 илјади евра, а средствата се обезбедени од грант на ЕУ преку претпристапните фондови на ИПА, а администрирани според правилата на Светска банка.