TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Два силни земјотреси ја погодија Индонезија

Макфакс - 24.03.2019

Два силни земјотреси ја погодија Индонезија, на Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотресот на Молучките Острови е со јачина од 6,3 степени, додека вториот потрес на островот Сулавези ...

Два силни земјотреси во Индонезија, нема опасност од цунами

А1 On - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...

6 степени по Рихтер ја потресе Западна Колумбија

Локално - 23.03.2019

Силен земјотрес со точност од 6,1 степени ја погоди Западна Колумбија, соопшти Геолошкото истражување на САД. Според агенцијата, епицентарот на земјотресот е 51,5 км. северозападно од градот Тула и е на длабочина од 113 км.

Два силни земјотреси ја погодија Индонезија

Centar - 24.03.2019

Два силни земјотреси ја погодија Индонезија, на Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотресот на Молучките Острови е со јачина од 6,3 степени, додека вториот потрес на островот Сулавези ...

Два силни земјотреси во Индонезија, нема опасност од цунами

Локално - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...

Два силни земјотреси во Индонезија, нема опасност од цунами

Опсервер - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...

Два силни земјотреси во Индонезија, нема опасност од цунами

Сител - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...

Два силни земјотреси во Индонезија, нема опасност од цунами

Либертас - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...

Силни земјотреси во Индонезија

Фокус - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...

Два силни земјотреси во Индонезија

Н.Македонија - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...

Два силни земјотреси во Индонезија, нема опасност од цунами

1tv - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...

Два силни земјотреси во Индонезија, нема опасност од цунами

MakPress - 24.03.2019

Два силни земјотреси денеска ја погодија Индонезија, Молучките Острови и островот Сулавези, а засега нема извештаи за жртви или за материјална штета. Земјотрес со јачина од 6,3 степени ги погоди Молучките Острови, на 147 километри северозападно од ...