TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пред пет години ја расплака Емина- од изгледот на Лукијан од Х-фактор денес ќе останете со подотворени усти (ФОТО)

Курир - 25.05.2018

Сите се сеќаваат на првата сезона на балканската верзија на Х-фактор, но иако победи нашиот Даниел Кајмакоски, публиката не го заборави ниту Лукијан Ивановиќ. Тој беше миленик на публиката поради емотивните изведби на баладите, а често ...

Пред пет години ја расплака Емина- од изгледот на Лукијан од Х-фактор денес ќе останете со подотворени усти (ФОТО)

Скопје24 - 25.05.2018

Сите се сеќаваат на првата сезона на балканската верзија на Х-фактор, но иако победи нашиот Даниел Кајмакоски, публиката не го заборави ниту Лукијан Ивановиќ. Тој беше миленик на публиката поради емотивните изведби на баладите, а често ...