TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Банка за храна Кавадарци дели флаери вишокот храна да не се фрла

Канал5 - 05.08.2022

Банка за храна Кавадарци денеска информираше дека во текот на изминатиот период, граѓаните на општина Кавадарци биле запознаени и информирани за потребата од намалување на отпадот од вишок храна.

Банка за храна Кавадарци дели флаери вишокот храна да не се фрла

Алсат-М - 05.08.2022

Банка за храна Кавадарци денеска информираше дека во текот на изминатиот период, граѓаните на општина Кавадарци биле запознаени и информирани за потребата од намалување на отпадот од вишок ...

Банка за храна Кавадарци дели флаери вишокот храна да не се фрла

MakPress - 05.08.2022

Банка за храна Кавадарци денеска информираше дека во текот на изминатиот период, граѓаните на општина Кавадарци биле запознаени и информирани за потребата од намалување на отпадот од вишок храна.